Onafhankelijke jeugdsymfonieorkesten voor Twente en omgeving
jul 11

Zomerconcert 2020: Verbinding

In deze corona-tijd heeft de gehele culturele sector een tijdje stilgestaan. Ook wij moesten vanaf maart onze repetities stopzetten. Sinds juni zijn we weer op afstand begonnen met samen te repeteren. In kleine groepjes van strijkers, en een groep blazers hebben we weer samen muziek mogen spelen.

Nu het weer langzamerhand mag, willen wij als afsluiting van het zomerseizoen toch nog laten horen dat we veerkrachtig zijn. Als dank voor uw begrip en uw loyaliteit als bezoeker, willen de leden heel graag hun best doen toch nog mooie muziek op het podium te zetten.

Wij verwelkomen u graag op zaterdag 11 juli 2020 in het Muziekcentrum te Enschede voor een “Verbindings-” concert met optredens van kleine ensembles strijkers en blazers. Het concert wordt op die avond twee keer uitgevoerd.


Concert I: 19.00u
Koop Tickets voor concert I

Concert II: 21:00u
Koop Tickets voor concert II

Muziek van oa Händel, Nielsen, Albinoni.


⚠ ⚠ ⚠
Wilt u ons concert bezoeken, dan hangen daar vanwege de nog geldende corona-maatregelen een aantal voorwaarden aan.

Lees daarom de volgende informatie goed door. Deze informatie kan in de loop van de week nog veranderen. U krijgt ten alle tijde definitieve instructies in het Muziekcentrum.

Laatst geüpdatet: 2 juli

  • Hebt u ziekteverschijnselen? Blijf thuis.
  • U dient vooraf een kaartje te kopen (10 euro per stuk). Wij mogen helaas geen kaartjes aan de kassa verkopen.
  • Bij aankomst in het Muziekcentrum wordt een ’triage’ gehouden, en krijgt u aanvullende corona-regels mbt het Muziekcentrum. Zie de website van het Wilminktheater voor uitleg. Daarna zult u gelijk naar uw zitplaats gewezen worden.
  • Er is dus geen ontvangst-, nazit- of pauzemoment. Ook zijn er geen consumpties. De garderobe is gesloten.
  • Artiesten en toeschouwers blijven in hun eigen “gedeelte” van het gebouw. Bent u een vader/moeder van een lid? Zet hem/haar bij de artiesteningang af, ga niet mee naar binnen.
  • Elk concert heeft een harde limiet van 100 toeschouwers.
  • Mensen uit hetzelfde gezin kunnen met z’n tweeën naast elkaar zitten, indien u met een groter gezin komt zal dit gesplitst worden.
  • Misschien raar om te melden, maar we adviseren u om voor vertrek thuis naar het toilet te gaan om het gebruik van het openbaar toilet in het theater zo veel mogelijk te beperken.
  • Vragen en opmerkingen via concertorganisatie@symfonia.nl