Onafhankelijke jeugdsymfonieorkesten voor Twente en omgeving
feb 4

Winterconcert Enschede

Symfonia Jong Twente en Symfonia Junior brengen een veelzijdig programma ten gehore, met medewerking van verschillende solisten.

Programma

Het eerste deel van dit concert is voor Junior’s Wereld: dit keer een wel héél gevarieerd programma. Afwisselend muziek, dans en zang: een plezier om te horen én om naar te kijken. Met medewerking van de Vooropleiding Theaterdans van het Stedelijk Lyceum Kottenpark, Kaliber kunstenschool Ballet, en schoolkoor van CBS Ouverture.

Na de pauze is het muzikale ‘woord’ aan drie Nieuwe talenten: solistisch optreden door twee eigen leden, en de winnaar van de eerste prijs op het Prinses Christina Concours regio Oost in Enschede (januari 2016), Dirk Overbeek. Hij studeert accordeon aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem, en is breed geïnteresseerd in diverse muziekstijlen: met Symfonia brengt hij een deel van het swingende Tango concert ‘Opale’ van Galliano ten gehore.

Als afsluiting van het concert speelt het orkest de “Nieuwe Wereld” symfonie van Dvorak: een overweldigende ervaring, intiem en groots met meeslepende melodieën en een spetterende finale!

Entree prijs: €15 (jeugd €5), of aan de kassa voor het concert €17,50 (jeugd €7,50).

De voorverkoop van entreebewijzen verloopt dit keer via ticketkantoor.nl.

Kaarten >