Onafhankelijke jeugdsymfonieorkesten voor Twente en omgeving
jan 31

Winterconcert 2016 Enschede

Winterconcert 2016: magie

Het jaarlijkse winterconcert van Symfonia Jong Twente en Symfonia Junior omvat deze keer een flinke portie magie met muziek uit Harry Potter, Tsjaikovski’s Zwanenmeer en de Danse Macabre van Saint-Saëns. En daar blijft het niet bij: maar liefst zes solisten uit eigen keuken leveren een knap staaltje werk: Edgar Draskovic op cello met Kol Nidrei van Bruch, Esther Meershoek op viool in de Danse Macabre, Machiel Haveman, Hidde van Deemter, Marije Huberts en Ruben Wartena met de sprankelende Clarinet Candy van Anderson.

Verder komt Puccini ruimschoots aan bod met o.a. Preludio Sinfonico. Ook de jongste muzikantjes van Symfonia Junior spelen met  Strauss, Rossini en Gluck weer de sterren van de hemel!


Vanaf een half uur voor aanvang van het concert kunnen bij de eigen kassa van Symfonia in het Muziekcentrum (tegenover de reguliere kassa) kaartjes worden gekocht voor € 16,50 (scholieren en studenten € 7,50). De voorverkoop is inmiddels gesloten. Let op: aan de kassa ALLEEN contante betaling mogelijk! Speel je een instrument en wil je misschien wel lid worden van Symfonia of Symfonia Junior? Dan kun je een vrijkaartje krijgen door ter plaatse een formuliertje in te vullen.


facebook-twitter-logoBlijf op de hoogte: volg en like ons op www.symfonia.nl, facebook (symfoniajongtwente) en twitter (@symfoniaT)!