Aanmeldingsformulier

  Symfonia Jong Twente

  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

  Achternaam*

  Voornaam*

  Geboortedatum*

  Adres*

  Postcode en woonplaats*

  Telefoonnummer (vast)

  Telefoonnummer (mobiel)*
  Vul tenminste éen mobiel nummer in, en bij leden onder de 18 graag altijd een mobiel nummer van éen van de ouders/verzorgers. Graag éen nummer per regel.

  Ouders:

  Primair e-mailadres*
  Vul je e-mailadres in (of van ouder/verzorger). Deze wordt gebruikt voor het inloggen op de website en het ontvangen van informatie.

  Extra e-mailadressen
  Eventueel extra e-mailadressen (van bijvoorbeeld ouders/verzorgers). Deze worden alleen gebruikt voor het ontvangen van informatie. Graag éen e-mailadres per regel.

  Orkest*

  Instrument*

  Docent

  Diploma (indien van toepassing)

  Datum van aanmelding*

  Foto van jezelf
  Dit mag een pasfoto maar kan ook een andere foto van jezelf zijn. Dit wordt enkel gebruikt voor het 'smoelenboek' en het ledenbestand, waarmee we het voor onszelf makkelijker maken elkaar te herkennen. (Maximale bestandsgrootte: 10MB, toegestane bestandstypes: jpeg, jpg, png, gif)

  Verklaring*

  Overeenkomst*

  De contributie voor Symfonia Jong Twente bedraagt €260, per jaar, voor Symfonia Junior €160, voor Opmaat €75. Het lidmaatschapsjaar loopt van augustus tot en met juli van het volgend kalenderjaar. Aan het begin van het speelseizoen ontvangen leden een factuur of verzoek tot contributiebetaling van de penningmeester. Leden die in februari of daarna toetreden, betalen in het eerste lidmaatschapsjaar de helft van de contributie.

  Afmelden als lid bij het orkest moet voor 1 juni via lidmaatschap@symfonia.nl. Een half seizoen lid blijven is alleen mogelijk in overleg, tegen betaling van de helft van de contributie. Meld je je niet af voor 1 juni dan ga je akkoord met de verlenging van je lidmaatschap voor een heel speelseizoen. Meld je je te laat af, dan brengen wij een bedrag van €50,- in rekening.