Symfonia Jong Twente is verhuisd!

We zijn verhuisd!

Afgelopen weekend heeft een team van ouders, leden en organisatie hard gewerkt om onze verhuizing te realiseren. We willen iedereen die geholpen heeft nog heel erg bedanken voor alle hulp!

Vanaf 8 maart 2024 repeteren alle orkesten in het Wijkcentrum De Roef aan de Pastoor Geertmanstraat 17 te Enschede. De repetitietijden zijn ongewijzigd.


Grote kaart openen

We zijn erg blij dat wij wederom met alle orkesten op dezelfde locatie kunnen repeteren. De orkesten hebben in het verleden al vele verschillende locaties gezien. In 1973 begon het (toen nog kleine) orkest in de kerk ’t Trefpunt voor het eerst te repeteren, later in de Hermandad en andere locaties. Ook heeft het orkest vele schoolgebouwen op vrijdagavond bezet, waaronder Bonhoeffer College locaties Van der Waalslaan, Kuipersdijk en Bruggertstraat. Bij de start van Junior in 1997 repeteerden zij in het voormalige gebouw van de Nederlandse Reisopera aan de Perikweg. Pas jaren later voegde het “grote orkest” zich hier ook aan toe en was de gehele stichting voor het eerst samengevoegd in √©en gebouw. Toen dit gebouw gesloopt werd is de stichting verhuisd naar de Apostel Thomaskerk.