Zomerconcert 2023: Symfonia Jong Twente 50 jaar

Save the date!

Wanneer? Zondag 16 juli 2023
Hoe laat? 14:30 uur
Solist: Razvan Stoica

In 2023 bestaat Symfonia Jong Twente 50 jaar! Dit vieren wij middels een jubileumconcert 16 juli 2023.

Dit concert pakken we uit: een opdrachtscompositie speciaal geschreven voor ons jubileumjaar door oud-lid Malte Schiller: met live soundbeleving, een theatrale omlijsting en als kers op de taart wordt er een stuk opgevoerd waarbij oud-leden meespelen. Één groot feest dus!

Het thema van ons jubileumjaar is ‘Reizen’. De muzikale reis van beginnende muzikant in ons junior-orkest tot een ervaren muzikant in ons grote orkest. Een reis waarbij je leert wat het betekent om samen muziek te maken, om naar elkaar te luisteren en om deel te zijn van een groter geheel.