Zomerconcert geannuleerd…

Beste ouders, leden en geïnteresseerden,

Wij hadden natuurlijk de hoop dat er een opening was om ons zomerconcert te laten doorgaan. Die hoop is vervlogen. Géén zomerconcert dus in de vertrouwde vorm.

Symfonia zou Symfonia niet zijn als we niet probeerden toch op een aansprekende wijze dit jaar af te sluiten. We denken dan bijvoorbeeld aan optredens van ensembles op een bijzondere (buiten)locatie en die optredens dan streamen naar een nog te kiezen platform.

Voor de langere termijn zijn we op zoek naar locaties met meer ruimte dan de Thomaskerk, om op 1,5 meter in grotere groepen te kunnen repeteren.

Met de leden van Junior nemen Elizabeth en Anke binnenkort contact op om afspraken te maken over kleine online repetities. Voor Junior is wellicht in enigerlei vorm een afsluiting in de Thomaskerk zelf, met beperkte aanwezigheid van gezinsleden mogelijk. Ook dat wordt onderzocht.

Op de eerste plaats hopen we dat iedereen van jullie gezond is en vervolgens dat we in de loop van mei uitzicht krijgen op een mogelijkheid om in enigerlei vorm weer met elkaar te kunnen spelen.

Alle tips zijn welkom! Blijf gezond.