Secretaris gezocht!

Vacature secretaris Symfonia Jong Twente (SJT)

Heb je regelmatig (bij voorkeur dagelijks) even tijd en vind je het leuk om administratieve werkzaamheden te verrichten en voorwaarden scheppend bezig te zijn voor jeugdige muzikanten bij een dynamisch jeugdsymfonieorkest? Kom dan ons team van enthousiaste vrijwilligers versterken als secretaris.

Werkzaamheden secretaris zijn o.a.:

  • Ontvangen en verwerken van post en email
  • Bijhouden van adresboek (beheer relaties)
  • Voorbereiden bestuursvergadering (opstellen van agenda en uitwerken en versturen van notulen gemiddeld eens per maand)
  • Jaarvergadering en verslag (maart/april)
  • Verzorgen van de externe communicatie en contact onderhouden met voor het orkest belangrijke instanties en organisaties (met o.a. KvK, PCC, FASO)
  • Uitnodigingen opstellen en versturen voorafgaand aan concerten (externe relaties): vrijkaartjes beleid, muziekdocenten, aspirant leden
  • Planvorming en commissies (samen met andere bestuursleden en dagelijks bestuur: voorzitter en penningmeester)
  • Contactpersoon van SJT met het Prinses Christina Concours. PCC is een jaarlijks terugkerend concours waarbij Symfonia een prijs ter beschikking stelt. De secretaris is contactpersoon en verantwoordelijk voor de communicatie met PCC over de prijs, met de prijswinnaar en het regelen van de afvaardiging van SJT naar de finale (in het voorjaar samen met andere bestuursleden in samenspraak met de dirigent).

Naast deze werkzaamheden zijn er diverse activiteiten die met de vrijwilligers en bestuursleden onderling worden afgestemd en ingevuld. Zo zijn er tijdens de wekelijkse repetities op vrijdagavond en tijdens de repetitiedagen en weekenden altijd een paar bestuursleden aanwezig op basis van beschikbaarheid.

Voor meer informatie over de werkzaamheden kan je per mail of telefonisch contact opnemen met Marion Fellinger
secretaris@symfonia.nl
0534282267 of 0630607095