Crowdfundactie Concertreis Italië

Onze crowdfundpagina is NU LIVE! 

https://www.voordekunst.nl/projecten/9098-concertreis-italie-symfonia-jong-twente

 

Dit seizoen voeren wij samen met professionele operazangers van de Nederlandse Reisopera een intieme semi-concertante versie van Puccini’s La bohème uit.

Waarom naar Italië?
De zangers gaan in juli mee op concertreis naar Italië. Wij verheugen ons om daar mee te doen aan het Florence Youth festival. Dit is een jeugdfestival waarbij orkesten van Noord- Amerika tot Japan samen komen om schitterende klassieke muziek te maken. Tijdens deze week kunnen we Symfonia Jong Twente aan de hele wereld voorstellen, en andere jonge muzikanten inspireren met het geen dat wij het allerliefste doen, namelijk samen muziek maken!

Wij kijken hier ontzettend naar uit, en hebben uw hulp nodig om onze droom te kunnen verwezenlijken!

Waar gaat uw donatie naartoe?
Er zijn veel kosten verbonden aan deze reis voor verblijf, het muzikale en culturele programma, en het spelen samen met Italiaanse gastspelers. We hopen daarom dat u een steentje bij wilt dragen. Doneren kan via deze pagina. Ieder bedrag is welkom en we zijn u dan ook meer dan dankbaar voor uw steun!

We hopen u te zien bij ons zomerconcert op 6 juli in het muziekcentrum van Enschede, zodat we u kunnen laten horen wie Symfonia Jong Twente is en waarom wij het verdienen mee te doen aan dit bijzondere festival en u kunnen laten ontroeren door de geliefde Opera van Puccini! Kaarten zijn verkrijgbaar via https://symfonia.nl/evenement/zomerconcert-la-boheme/.
Symfonia Jong Twente is een ANBI-geregistreerde culturele instelling.