Summer Tour 2016 een succes!

De Summer Tour 2016, met een knipoog naar Shakespeare’s Romeo en Juliet is een daverend succes geworden!

Het benefietconcert van de Rotary Haakbergen-Neede in de Pancratiuskerk in Haaksbergen op vrijdagavond 24 juni trok een groot publiek. Onze Haaksbergse soliste, de winnares van het Prinses Christina Concours, was de 16-jarige Martine Velthuis. Ook op zaterdag 25 juni in het Muziekcentrum Enschede, speelde zij voor een volle zaal, op meest indrukwekkende en zeer gevoelige wijze, werken van Tsjaikovski en Hubay. Applaus voor Martine!

Ere-aanwezigen, Enschedees burgemeester Onno van Veldhuizen en wethouder Cultuur, Jeroen Hatenboer, schreven lovende reacties op Twitter. Het succes van deze Summer Tour bevestigt nogmaals het groeiende niveau van Symfonia Junior en de voortdurende kwaliteit van Symfonia Jong Twente. Dank aan onze dirigenten Anke Lefferts en Alexander Geluk, en aan de enorme inzet van al onze orkestleden. Het was fantastisch!

FB-FindUsonFacebook-online-100