Duco Akkerman in Pinkpop!

Duco Akkerman (Symfonia Junior) is benaderd voor een muzikale uitdaging in het televisieprogramma Zapp Music Challenge. Presentator van het programma ‘Klokhuis’, Maurice Lede, bood hem de uitdaging aan. Het betreft een optreden met de band Chef’s Special, ondersteund door leden van de Amsterdam Klezmer Band. Duco is gevraagd, mee te spelen op het hoofdpodium van het Pinkpop festival op 8 juni 2014. Hij heeft deze uitdaging aangenomen!
De voorbereidingen zijn nu in volle gang. Het uiteindelijke optreden en de voorbereidingen worden gefilmd en tot een televisieprogramma bewerkt. De uitzending zal waarschijnlijk in het najaar plaatsvinden.

Toevoeging na Pink Pop:…en als je hem nog niet hebt gezien: ga dan naar de volgende link:

Jeugdjournaal – Duco steelt de show op pinkpop